choose language: ENGLISH
  HyperLink
 
ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО СДИ !

Секоја инсталирана лизгачка врата е индивидуален одговор на едно многу лично прашање. Вашето прашање.

Ве покануваме да направите една прошетка на нашата ВЕБ страница.
Нашата визија никогаш не била едностовноста. Од првиот ден нашата компанија се стереми кон максимално задоволување на потребите на потенцијалните клиенти нудејќи индивидуални решенија на нивниот дизајн и потреби. Притоа се раководиме од можноста да понудиме квалитет по највисоки стандарди.
Нашиот систем нуди решенија на плакри и прегради со лизгачки врати , кои овозможуваат слободно да го организирате Вашиот простор. Во програмата на СДИ нудиме најголем избор на профили кои можат безпрекорно и слободно да се комбинираат со огромната палета од материјали.

Секогаш сме на Вашата страна !
Инспирирајте се !
Уживајте !
АДРЕСА
бул.Партизански Одреди 127
1000 СКОПЈЕ РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
e-mail: contact@sdi.com.mk